Zero Clients

General conversation about our product. Get help with your 'How To' questions.
Post Reply
Aquila
Posts: 2
Joined: Wed Oct 10, 2018 4:26 pm

Zero Clients

Post by Aquila » Wed Nov 27, 2019 11:08 am

Hello,

Does TS Plus work with Zero Clients does anyone know, more specifically 10Zig units, I am think of having a MS 2019 Server with TS Plus and these units, if they work with TS Plus.

If Zero Clients do not work will Thin clients work?

TIA

Derek

User avatar
bzdega
Posts: 131
Joined: Tue Nov 14, 2017 9:34 am

Re: Zero Clients

Post by bzdega » Wed Nov 27, 2019 12:37 pm

well, i think if your device has a browser, TSplus will work.

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 1621
Joined: Wed Sep 05, 2012 6:38 am

Re: Zero Clients

Post by admin » Wed Dec 04, 2019 2:08 pm

Hello,

Any thin client equipped with either a RDP client or a web browser will be able to connect.
Olivier
TSplus support team administrator
Image

Post Reply