Assign servers with connection client

Get help with installation and setup problems
Post Reply
User avatar
bzdega
Posts: 131
Joined: Tue Nov 14, 2017 9:34 am

Assign servers with connection client

Post by bzdega » Wed Feb 19, 2020 10:22 am

Hi,

is it possible to use the feature "Assign Servers" with connection client?

User avatar
bzdega
Posts: 131
Joined: Tue Nov 14, 2017 9:34 am

Re: Assign servers with connection client

Post by bzdega » Wed Feb 19, 2020 10:27 am

found the answer in the online documentation: no, only web.

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 1621
Joined: Wed Sep 05, 2012 6:38 am

Re: Assign servers with connection client

Post by admin » Thu Feb 20, 2020 12:48 pm

Indeed, the menu with the choice of servers can appear only by connecting from the web portal.
Olivier
TSplus support team administrator
Image

Post Reply